Amelie

GREEN // BLACK // GOLD
 
Halsband - Syster P // Jacka - Carin Wester // BH - & Other Stories // Väska - Zara // Body - NLY Trend
Ring - & Other Stories // Boots - Zara
 
​Håller fortfarande på att få ordning på alla bilder i kameran. Sen hjälper det väl inte att jag måste fråga pojkvännen om Photoshop-hjälp var femte minut. Men det tar sig! Så länge får ni ett kollage med mina favoriter för stunden. Halsbandet från Syster P har stått på min önskelista alldeles för länge och när jag ändå är igång funderar jag på att klicka hem bodyn och bootsen också. Ja. Så får det bli!
TB: PRESSVECKA
Förra veckan var det pressvecka, vilket innebär att alla PR-byråer bjöd in till sina showrooms för att visa upp nästa säsongs nyheter. Jag har tagit massvis med bilder men medan jag går igenom kameran tänkte jag bjuda på några av mina favoriter från förra gången då man visade upp AW15-kollektionerna.
DAY BIRGER ET MIKKELSEN och underlinjen 2NDDAY visade upp härliga blå nyheter (älskart!) och dukade upp till fest.
Hos Hanna Liska PR fortsatte det blå spåret med EDWIN TRIEUs höstkollektion. Även de nätta smyckena från Filucca Lou och tröjan (inzoomad) från ISABELLA IDBERG gav stort ha-begär.

MUST HAVES: Light Blue Edition
 
Skjorta från Gina Tricot // Senaste DV Mode

Jag har saknat en klassisk skjorta i min garderob så när jag hittade denna ljusblå dröm inne på Gina Tricot så haffade jag den direkt. Fanns bara i storlek 40 men då blev den exakt så oversize som jag vill ha den. Plus för ekologisk bomull! Och när vi ändå är inne på ljusblått; hur snyggt är inte omslaget på nya DV Mode?