Amelie

PRESSVECKAN DAG 1
Två fullspäckade dagar på stan resulterade i ett dussintal besökta PR-kontor och närmare 1500 bilder i kameran. Här är lite snaps från dag 1 fram till och med lunch.
Började dagen på Hanna Liska PR där jag mötte upp Tove och Karin. Det blev en supermysig start på dagen med NOBE Aloe Vera's drycker i samarbete med BRIS medan vi kikade igenom alla vårens nyheter. Föll pladask för ringen ovan från SJOSTENSWEDEN som Tove testade.
Efter någon timme hos Hanna gick vi vidare till Ibeyostudio och även här var det smyckena som fångade min uppmärksamhet. Vi fick dessutom en pratstund både med fantastiska Charlotte Bonde samt Andrea Drakenberg från Drakenberg Sjölin (bild). Jag fastnade speciellt för kollektionen ovan, "Midsummer" tror jag att den hette, som kommer nästa år.
Kikade även på nyheter från bland annat & Other Stories (bild), Monki, Stylein och Björn Borg. Mycket fint!
Strax efter lunch kom vi till Polhem PR och när vi fick syn på buffén så var vi bara tvungna att lyssna på våra hungriga magar. Hur gott?!
Jag har aldrig besökt Polhem tidigare och blev sjukt imponerad av utbudet och hur fint de hade det. Skjortor med roliga prints är förresten något som jag aldrig kan få nog av och hur coolt var inte detta med Facebook-tummen?
Detta var som sagt första halvan av dag 1. Det är så galet inspirerande att titta på allt nytt och fint som kommer och inte minst att lära känna nya märken som man inte visste fanns! Stay tuned för del 2.