Amelie

PRESSVECKAN DAG 1, del 2

Efter lunch begav vi oss vidare till nästa byrå i ordningen; Spalt PR. De hade precis flyttat in i en vacker våning på Drottninggatan med fantastisk inredning, bland annat ett antal kakelugnar (plural!), men mest imponerad blev jag av deras Thomas Sabo-montrar som jag inte lyckades fånga någon vettig bild på pga allt dreglande...

Solglasögon en masse!

Härnäst kom vi till EKPR som displayade häftiga hyllor från finska BEdesign och prints från Ylva Skarp på väggarna. Gnuggisarna hade inte suttit helt fel alltså!

Copy + paste på den här dukningen nästa sommar!
Dagen avslutades på Thomas Hägg PR. Vi träffade nya PR-tjejen Martina (som bloggar här) och jag fick snacka lite skånska - sjukt härligt! Efter en liten pratstund om småstäder och språkbarriärer tog vi en runda i showroomet. På bild: coola kamoundiesar från übercoola WDEE's kollektion "Glitch Please!"
Detta var allt från dag 1. Är helt galet långsam på att photoshoppa men del 3 och 4 kommer så småningom. Heh!
BALMAIN x H&M

Mina känslor inför Balmain x H&M har pendlat mellan extrem pepp från det att jag hörde talas om samarbetet till någon slags ljummen känsla när jag fick se produktbilderna. Men efter att ha sett alla bilder från releasefesten härom veckan och kläderna in action så har det på något sätt vänt igen. Dessa tre guldkorn står högst upp på min önskelista!

Älskar som bekant grönt och har drömt om en liknande skapelse sedan jag såg den här från Balmain's SS09 på Natasha Poly. En skinnjacka med gulddetaljer och en tischa signerat Olivier Rousteing skulle inte heller sitta fel!
PRESSVECKAN DAG 1
Två fullspäckade dagar på stan resulterade i ett dussintal besökta PR-kontor och närmare 1500 bilder i kameran. Här är lite snaps från dag 1 fram till och med lunch.
Började dagen på Hanna Liska PR där jag mötte upp Tove och Karin. Det blev en supermysig start på dagen med NOBE Aloe Vera's drycker i samarbete med BRIS medan vi kikade igenom alla vårens nyheter. Föll pladask för ringen ovan från SJOSTENSWEDEN som Tove testade.
Efter någon timme hos Hanna gick vi vidare till Ibeyostudio och även här var det smyckena som fångade min uppmärksamhet. Vi fick dessutom en pratstund både med fantastiska Charlotte Bonde samt Andrea Drakenberg från Drakenberg Sjölin (bild). Jag fastnade speciellt för kollektionen ovan, "Midsummer" tror jag att den hette, som kommer nästa år.
Kikade även på nyheter från bland annat & Other Stories (bild), Monki, Stylein och Björn Borg. Mycket fint!
Strax efter lunch kom vi till Polhem PR och när vi fick syn på buffén så var vi bara tvungna att lyssna på våra hungriga magar. Hur gott?!
Jag har aldrig besökt Polhem tidigare och blev sjukt imponerad av utbudet och hur fint de hade det. Skjortor med roliga prints är förresten något som jag aldrig kan få nog av och hur coolt var inte detta med Facebook-tummen?
Detta var som sagt första halvan av dag 1. Det är så galet inspirerande att titta på allt nytt och fint som kommer och inte minst att lära känna nya märken som man inte visste fanns! Stay tuned för del 2.